digitalfabrika

Sosyal Medyada Paylaşılan Yeni Yıl Kararları – İnfografik

2012’ye girerken siz de sağlık, iş, aşk ya da aile ile ilgili kişisel kararlar aldınız mı? Pek çok kişi 2012’ye girerken aldığı kararları sosyal medyada da paylaştı ve böylece ortaya ilginç bir infografik çıktı.

Olumlu ve Olumsuz Kararlar

28 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında sosyal medya sitelerine yazılmış olan 700 bini aşkın yeni yıl kararının çoğu doğal olarak olumsuz. İnfografiğe yansıyan datalara göre, kararların %66’sı olumsuz ve %34’ü olumlu.

En Popüler Kararlar

Facebook ve Twitter’da paylaşılan yeni yıl kararları arasında en çok telaffuz edilenler kilo vermek, daha aktif olmak, yeni şeyler öğrenmek ve daha çok çalışmak..

Kadınlar vs Erkekler

Sosyal medya paylaşımları oranlarına bakıldığında kadınlar yeni yıl kararlarını paylaşmak konusunda daha istekli. Kararlarını yazanların %62’si kadın.

2012 Dilek ve Korkuları

2012 dilekleri yazılırken en çok mention alan ünlü ise Justin Bieber olmuş. 2012’de onunla tanışmayı dileyenlerin yanı sıra, adını bir daha işitmeme isteğinde bulunanlar da var.

En büyük korku ise bitecek olan Maya takvimi ve kehanetleri..

 

Kaynak: radian6

Posted in Sosyal Medya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>