digitalfabrika

Sims Social Infografik

Sims Social’ın gelişiricisi EA, geçtiğimiz günlerde oyunun kullanıcılarının gerçek hayattaki davranışları ile oyun içindeki davranışlarının karşılaştırıldığı bir infografik paylaştılar.

 

Aylık 22.2 milyon aktif kullanıcısı olan Sims Social istatistikleri çarpıcı:

- 70 milyon oyuncu bir başka Sim’den fiziksel olarak etkilendiğini itiraf ederken, gerçek hayatta 54 milyon yalnız ve bekar Amerikalı’nın olması düşündürücü. Demek ki Sims Social ortamında kalpler daha   bir yumuşak ve hisler de bir o kadar açık.

 

 

- Her gün ortalama 680,000 kez “woohoo” aktivitesi tercih ediliyor. Bu gerçek hayatta erkeklerin gün içinde seksi düşünme sayılarının ortalamasından çok daha fazla aksiyon demek.

- Oyunda ortalama 11 milyon kez “kötü şaka” yapılmış. Şakaların ‘Simce’ olması tek tesellimiz.

- Sims Social oyuncuları diğer Simlere 29 milyondan fazla kez sırlarını anlatıyorken, gerçek hayatta facebook kullanıcıları arkadaşlarına toplamda yalnızca 220,000 kez sırlarını anlatmışlar.

- Oyunda popular kıyafetler siyah, en çok alınan eşya yatak ve en çok tercih edilen saç kumralken; kişilerde en çok ön plana çıkan özellik ise iyi öpüşebilmeleri.

 

Pelin İnce

pelin.ince@digitalfabrika.com

Posted in Genel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>