digitalfabrika

Instagram + Facebook

Facebook’un Instagram’ı satın alışıyla birlikte tüm olumlu olumsuz senaryolar yazılıp çizilmeye başlandı. Facebook’un paniklediğinden tutun, kullanıcıların eski Instagram’ı bulamayacaklarına kadar pek çok korkunç hikaye yaratıldı. İşte Instagram’ın CEO’su Kevin Systrom’un Instagram blogunda yayınladığı yazı:

“Yaklaşık iki yıl once Mike ve ben Instagram’a başladığımızda, dünyanın iletişimini ve paylaşımını geliştirmek ve değiştirmek amacındaydık. Dünyanın her tarafından heyecanlı bir kalabalık tarafından yayılmaya başlayan Instagram’ı izlemenin tadını çıkardık. Bugün, Instagram’ın Facebook tarafından ortak bir kararla satın alındığını duyururken daha mutlu olamazdık.

Geçen her gün, mümkün olabileceğini düşünmeyeceğimiz kadar fazla ve farklı yollarla Instagram paylaşımının yapıldığını gördük. Bu, özverili ve yetenekli takımımızla ve farklı fikirlerin desteklendiği bir ortam sayesinde oluştu. Bundan sonra Instagram ve Facebook için daha heyecan verici bir gelecek yaratmayı umuyoruz.

Açık olmak gerekir ki Instagram bir yere gitmiyor. Instagram’ı geliştirmek ve daha geniş bir ağ yapısı kurmak için Facebook’la birlikte çalışacağız. Uygulamaya yeni özellikler katmaya ve sizzler için daha iyi bir mobil fotoğraf deneyimi aramaya devam edeceğiz.

Instagram sizin bildiğiniz ve sevdiğiniz uygulama olmaya devam edecek. Takip ettiğiniz insanları takip etmeye ve takip edilmeye devam edeceksiniz. Diğer sosyal ağlarda fotoğraflarınızı paylaşmaya devam edeceksiniz.  Uygulayı keyifli ve benzersiz kılan tüm diğer özelliklere sahip olmaya da devam edeceksiniz.

Bizler Facebook’a katılarak canlandık ve herkes için daha iyi bir Instagram yaratma fikriyle heyecan dolduk.

Sevgiler,

Kevin

CEO, Instagram”

Posted in Sosyal Medya

Discuss

1 Comments Posted to This Article

Would you like to add one yourself?

+   Add Comment

  1. pathinstafacequare istiyoruz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>